The Best of All Possible Worlds

Vårstemning på kjøkkenbenken

2017-03-09

Vårlyset har endelig funnet veien inn på kjøkkenet! Skap vårstemning på kjøkkenbenken med ferske urter, fiffig oppbevaring og velduftende kjøkkenartikler.

Rydd unna alt som er unødvendig

2017_03_09_2_beskuren

Avisbunker, krydderglass, kjøkkenredskaper og nøkkelknipper. Du må rydde kjøkkenbenken for alt unødvendig for å få en ren og jevn overflate å lage mat på. Prøv å legg småtingene i smarte oppbevaringsbokser, og heng opp så mye som mulig på veggen i stedet. Ting som har sin naturlige plass på kjøkkenbenken, kan med fordel settes på en egen flate, for eksempel et fat med en kant. Dermed får flaskene og urtene sin faste plass på benken og trenger ikke å spres rundt og skape uorden.

Grønt liv

2017_03_09_7

Ferske urter og andre planter skaper liv på kjøkkenbenken. Dessuten dufter det herlig! Kjøp vanlige krukkeurter i matbutikken og plasser dem i mugger eller krukker. Hvis du passer på å vanne dem skikkelig hver dag, er det gode muligheter for at de vokser seg større og holder lengre.

Enkel hverdagsluksus

2017_03_09_3_beskuren

Jo da, du kan gjerne vaske hendene med vanlig oppvaskmiddel og tørke over ting med en neongul oppvaskklut. Men det er ofte de små tingene som setter en spiss på tilværelsen. En velduftende håndsåpe, fine kjøkkenhåndklær og en litt finere oppvaskkost kan være alt som trengs for å skape litt mer stemning ved oppvaskbenken. Dessuten blir det litt morsommere å gjøre rent etter seg om man omgir seg med ting man liker.

 

Produkter vi har brukt:

Kjøkkenhåndkle

 

Rengjøringsmiddel til kjøkken

 

Vannkanne

 

Fat